Cos cumparaturi
TOTAL: 0,00 lei
(TVA inclus)

Menghine

In categoria de produse scule de mana, unelte va oferim menghine de banc, menghine pentru freze, menghine multifunctionale, menghine lemn si menghine pentru teava. Menghinele sunt confectionate din otel sau fonta. Baza rotativa iti permite sa prinzi piesa de lucru la diverse unghiuri.

Gasiti menghine marca Topex, Ferm, Urko Tools, Dedra, Rems.

Descrescator
pe pagină
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole despre Menghine

15 Ianuarie 2018

Trusa casei tale: ce trebuie sa contina

Daca esti un gospodar care este obisnuit sa repare singur orice defectiune din casa, stii ca uneltele versatile sunt cele mai bune. Daca vrei sa poti interveni oricand apare o problema, trebuie sa ai la indemana o trusa de scule pe care sa te poti baza.

10 Ianuarie 2018

Ce sa iti iei cu tine in camping – Kitul incepatorului

Excursiile cu cortul pot fi o experienta aventuroasa in sine. Ne putem testa abilitatea de a ne descurca cu mult mai putine lucruri intr-un mediu necunoscut, in care nu suntem confortabili. Daca e prima vacanta de camping, probabil vei avea tendinta sa pui in rucsac doar lucruri ce tin de confortul imediat, ca si servetele antibacteriene, saci de plastic, cremene de aprins focul sau geaca impermeabila.

27 Ianuarie 2018

4 secrete pentru ca uneltele tale sa tina mai mult si sa nu se deterioreze in timp

La finalul unei saptamani grele de lucru, nu iti doresti decat sa stai acasa si sa te relaxezi. Stim insa ca pentru unii dintre noi, relaxarea inseamna a ‘mesteri’ prin casa. Si orice mester care se respecta are un set de scule de incredere fara de care nu ar putea opera.