Motoare electrice

Filtre
24 48 96
produse/pagina
24 48 96
produse/pagina

Nu ai gasit produsul cautat?

Contacteaza-ne

Motoare electrice

Motoare electrice (monofazate) intr-o gama variata de specificatii, concepute special sa te ajute in activitatile tale. Astfel, in categoria echipamente si scule electrice veti gasi motoare electrice asincrone, monofazate si motoare electrice trifazate in carcasa din aluminiu, viteza de 1400 rot/ min sau 2800 rot/ min si putere de 2.2 kw, 3kw si 4kw.

Caracteristici motoare electrice

Motor electric pentru diferite aplicatii, in care se cere ca turatia sa nu varieze cu sarcina: masini si unelte diverse, ventilatoare, masini de ridicat, mori de macinat, ascensoare etc. Motoarele electrice indeplinesc standardele de calitate IEC, dispun de protectie la suprasarcina, de cuplu de pornire mare, zgomot redus, vibratii reduse si sunt usor de intretinut.

Pentru un cuplu mare (o putere mare), dimensionarea fuliilor se face astfel: fulia pe motorul de antrenare sa aiba diametrul mic (Ø 60-85 mm), iar pe axul obiectului taietor, diametrul fuliei sa fie cel putin dublu fata de fulia motorului de antrenare. In acest fel, turatia scade iar forta de taiere creste.

Oferta noastra cuprinde motoare electrice de la producatorii Limex, Helz si Mafcom. Te asteptam in showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, cu peste 10.000 de scule si echipamente si o echipa de specialisti, pregatiti sa te indrume pentru a alege produsele de care ai nevoie. Poti cumpara direct produse, poti returna sau ridica o comanda facuta online.