Carucioare

Filtre
24 48 96
produse/pagina
24 48 96
produse/pagina

Nu ai gasit produsul cautat?

Contacteaza-ne

Carucioare

Liza transport - elementul care te ajuta sa gestionezi materialele de constructii simplu si rapid. In categoria echipamente de constructii  veti gasi  transpaleti manuali cu roti din poliamida sau cauciuc, carucioare cu platforma, carucioare pentru transport marfa din aluminiu sau metalice, lize transport cu capacitati de 90 kg, 150 kg, 200 kg, 300 kg, 2.5 T.

Caracteristici carucioare transport marfa (liza)

Carucioarele sunt destinate transportului de marfa, de scule si echipamente sau pentru diverse activitati in gradina. Se impart in doua categorii principale: carucioarele cu platforma si carucioare tip Liza.

Carucioarele cu platforma sunt de obicei metalice, au 4 roti - doua fixe si doua mobile, platforma poate fi deschisa sau cu parapeti, iar manerul poate fi uneori pliabil pentru o depozitare mai usoara.

Carucioarele tip Liza sunt dotate cu 2 roti si, in functie de forma sa, poate fi destinat pentru transportul cutiilor, ambalajelor de bauturi sau sacilor. De obicei sunt confectionate din otel, dar pot fi si din aluminiu pentru a fi mai usor de manevrat. Unele modele sunt pliabile pentru o depozitare mai usoara.