Aparate de masurat conditiile de mediu

Filtre
24 48 96
produse/pagina
24 48 96
produse/pagina

Nu ai gasit produsul cautat?

Contacteaza-ne

Aparate de masurat conditiile de mediu

In categoria instrumente de masura, va oferim aparate pentru masurarea temperaturii si a altor conditii de mediu: condens, nivel de zgomot, umiditate relativa, flux de aer si viteza vantului.

Caracteristici Termometre Infrarosu/ Laser

Termometru cu infrarosu ce permite masurarea fara contact a temperaturii intre -29°C la 500°C, dotat cu indicator LED rosu(cald) si albastru(rece) ce functioneaza ca o alarma vizuala pentru identificarea rapida a zonelor cu probleme. Se inregistreaza datele prinvind temperatura maxima, medie, minima.

Caracteristici Camere termoviziune (Camera termica)

Camere termoviziune care va ofera vizualizarea curbelor de temperatura pentru utilizare in constructii, inginerie electrica, aplicatii industriale si diagnoze personale. Senzorul infrarosu permite masurarea rapida si usoara pentru evaluarea profilurilor de temperatura. Domeniu de masurare mare de la -20 ° C la 250 ° C. Emisivitatea reglabila variaza de la 0,01 la 1,0 pentru masurarea precisa a proprietatilor materialelor. Punct de masurare central pentru analiza temperaturii si marcare suplimentara la cald / la rece.