Filtreaza dupa

Fierastraie electrice

Descrescator
pe pagină
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fierastraie electrice

Alege fierastraul potrivit activitati tale! In categoria echipamente si scule electrice gasesti ferastraie electrice, fierastraie circulare pentru debitat metal, fierastraie circulare pentru debitat lemn, fierastraie sabie si fierastraie pendulare. Fierastraie electrice cu putere de la 2.2 Kw pana la 350 W. Iti punem la dispozitie si fierastraie circulare cu acumulator, sa iti poti face treaba la fel de bine si cand nu esti la tine in atelier.

Caracteristici fierastraie

  • Fierastrau circular: ideal pentru taiat lemn si metal
  • Fierastrau circular cu masa: ideal pentru taierea lemnului, placajelor sau a placilor de PAL. Se pot efectua taieri longitudinale, transversale si oblice.
  • Fierastrau electric: in functie de panza aleasa, se pot taia atat tevi, cat si caramida, BCA si diverse materiale de constructii.
  • Fierastrau sabie: pentru aplicatii ultra-profesionale

La noi gasesti si consumabilele aferente, diverse seturi de lame pentru fierastraie pendulare sau fierastraie sabie. Fierastraie electrice profesionale, marca Dedra, Ferm, Mafcom, Levior, Rems etc.

Pentru activitatile in gradina, va recomandam drujbele.

Articole despre Fierastraie electrice

11 Ianuarie 2018

Cele mai bune unelte pentru pregatirea lemnului de foc

Nu doar cei ce traiesc intr-o zona rurala sunt preocupati in aceasta perioada de aprovizionarea cu lemne pentru foc. Lemnul este o sursa tot mai populara pentru incalzirea centralelor termice, a sobelor sau a semineelor, precum si pentru cuptoarele de gatit sau gratare.

26 Ianuarie 2018

DIY: Cum sa faci un mobilier de gradina din europaleti

Nimic nu se arunca, totul se refoloseste. Daca esti o fire practica, iti propunem un proiect in acord cu aceasta deviza, perfect pentru sezonul cald: mobilier din paleti sau europaleti pentru locul tau preferat de relaxare din gradina.

23 Ianuarie 2018

5 unelte folosite de dulgherii profesionisti care nu trebuie sa-ti lipseasca

Daca esti mester dulgher stii deja ca anumite unelte nu pot lipsi din atelierul tau. Fie ca prelucrezi lemnul la munca sau ca hobby si ai un atelier acasa, aceste 5 unelte sunt indispensabile si fac lucrul cu lemnul mult mai usor: 1.