Cutii scule, bancuri de lucru

Descrescator
pe pagină
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Cutii scule, bancuri de lucru

In aceasta categorie de produse va oferim cutii scule metalice, cutii scule plastic si aluminiu, carucioare mobile pentru scule, rafturi modulare si etajabile, cutii scule de diverse dimensiuni, cutii compartimentate pentru diverse piese mici. Vezi mai multe scule de mana si unelte

Caracteristici dulap scule si cutii scule

Indiferent in ce domeniu mesteresti, uneltele de lucru si accesoriile acestora trebuie sa fie bine aranjate, deoarece pot deveni cu usurinta imprastiate. Daca acestea nu sunt puse in locul potrivit, poate fi foarte frustrant pentru tine. Alegeti cutii de depozitare bine compartimentate, usor de manevrat, din metal, din panza, din plastic sau tip carucior. Este important sa cautati dulapuri pentru scule care au sertarele protejate de o blocada, care asigura protectie celor din jur in timpul transportului. Blatul de lucru sa fie realizat dintr-o suprafata cauciucata, rezistenta la reactia uleiurilor si unsorilor, iar rotile sa fie echipate cu sistem de blocare.

Caracteristici banc de lucru

Gasiti bancuri de lucru care pot fi metalice, cu sertare sau reglabile si care sunt proiectate pentru mici ateliere sau garaje. Masa de lucru poate fi folosita la prelucrarea lemnului sau exista modele care au si menghina. Capacitatea de incarcare maxima poate sa ajunga pana la 200kg.

Articole despre Cutii scule, bancuri de lucru

01 Ianuarie 2019

Coroana pomilor fructiferi: sfaturi si solutii

Fiecare gospodar se bucura de roadele pomilor fructiferi si probabil majoritatea dintre noi ii preferam in locul celor pur decorativi. Insa exista si in cazul pomilor fructiferi taieri, ce ne permit sa intervenim in dezvoltarea si formarea coroanei.

14 Ianuarie 2019

5 lucrari pentru casa ta in 2019

Acum ca ai revenit din concediul de iarna cu bateriile incarcate, e un moment bun sa planifici micile imbunatatiri ale casei tale. Inceputul de an iti da timpul sa iti evaluezi nevoile si sa te ocupi de acea renovare sau lucrare de reparatie pe care o amani mereu.

18 Ianuarie 2018

Respecta 5 pasi simpli si elimina riscul de accidentari

Atunci cand folosesti scule electrice, riscul de accidentari este mult mai mare. Pentru ca o treaba buna, nu inseamna doar o lucrare de calitate livrata la timp ci si o munca fara accidente, e important sa iti formezi cateva reguli de siguranta pe care sa le urmezi in timpul lucrului.