Cutii scule, bancuri de lucru

Descrescator
pe pagină
  1. 1
  2. 2

Cutii scule, bancuri de lucru

In aceasta categorie de produse va oferim cutii scule metalice, cutii scule plastic si aluminiu, carucioare mobile pentru scule, rafturi modulare si etajabile, cutii scule de diverse dimensiuni, cutii compartimentate pentru diverse piese mici. Vezi mai multe scule de mana si unelte

Caracteristici dulap scule si cutii scule

Indiferent in ce domeniu mesteresti, uneltele de lucru si accesoriile acestora trebuie sa fie bine aranjate, deoarece pot deveni cu usurinta imprastiate. Daca acestea nu sunt puse in locul potrivit, poate fi foarte frustrant pentru tine. Alegeti cutii de depozitare bine compartimentate, usor de manevrat, din metal, din panza, din plastic sau tip carucior. Este important sa cautati dulapuri pentru scule care au sertarele protejate de o blocada, care asigura protectie celor din jur in timpul transportului. Blatul de lucru sa fie realizat dintr-o suprafata cauciucata, rezistenta la reactia uleiurilor si unsorilor, iar rotile sa fie echipate cu sistem de blocare.

Caracteristici banc de lucru

Gasiti bancuri de lucru care pot fi metalice, cu sertare sau reglabile si care sunt proiectate pentru mici ateliere sau garaje. Masa de lucru poate fi folosita la prelucrarea lemnului sau exista modele care au si menghina. Capacitatea de incarcare maxima poate sa ajunga pana la 200kg.

Articole despre Cutii scule, bancuri de lucru

17 Ianuarie 2019

DIY: Cum iti poti construi o sera in cativa pasi

Orice gospodar cunoaste beneficiile unei sere in gradina. Aceasta iti permite sa cultivi legume, fructe sau flori in orice perioada a anului, fara a fi afectate de vremea de afara. Constructia unei sere nu e o operatiune foarte complexa si te poti ocupa tu de ridicarea ei, cu materialele potrivite si cateva sfaturi utile.

23 Ianuarie 2019

Alegerea fierastraielor pentru taierea metalelor

Atunci cand realizezi operatiuni de debitare pentru piese sau tevi metalice, folosesti foarfece, ghilotine sau fierastraul pentru metal. Fierastraul este unealta cea mai eficienta pe care te poti baza in taierea pieselor metalice, atat in regim profesional cat si ocazional.

15 Ianuarie 2019

DIY: Reconditionarea parchetului masiv

O podea din lemn masiv poate fi atractia principala intr-o locuinta. Nu e vorba doar de un trend de decor, ci de un material versatil si durabil care ofera confort si eleganta. Dar este important ca parchetul sa fie ingrijit si intretinut corect, pentru a te bucura de el cat mai mult timp.