Cos cumparaturi
TOTAL: 0,00 lei
(TVA inclus)
Filtreaza dupa

Chei, truse chei

In categoria scule de mana si unelte va oferim o gama larga de truse si chei fixe si combinate, chei inelar cotite, chei tubulare, chei combinate cu clichet, chei reglabile, chei de forta, chei si truse de chei imbus, chei torx si stelate. Toate cheile sunt de calitate Chrome-Vanadium pentru uz profesional, in industrie si auto

Utilizare chei, truse chei

In functie de specificul cheii, acestea pot fi folosite pentru bolturi, suruburi, piulite , contoare de gaz, apa si electricitate, unitati de aer conditionat, supape de blocare, robinete pompe incalzire centrala.

Pentru truse scule mai complexe, vezi si categoria Truse scule profesionale care contin chei tubulare, chei fixe si combinate, diverse alte truse scule si accesorii profesionale.

Descrescator
pe pagină
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Articole despre Chei, truse chei

08 Ianuarie 2017

Concurs: Poti castiga o trusa de scule auto pentru tine si un prieten!

Este luna sarbatorilor, asa ca ti-am pregatit un concurs fain pe pagina noastra de Facebook. Da-i tag unui prieten care are tot timpul probleme cu masina si puteti castiga amandoi cate o trusa de scule pentru masina, pentru a nu mai ramane niciodata in pana.

27 Ianuarie 2017

5 scule si echipamente care nu pot lipsi din atelierul tau auto

Anotimpul rece e deja aici, asa ca trebuie sa ne pregatim atelierele cu sculele potrivite. Timp de cateva luni avem timp pentru reparatii de utilaje, asa ca odata inceput lucrul, trebuie sa fim siguri ca avem toate sculele necesare la indemana.