Scule pentru instalatii

Descrescator
pe pagină
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scule pentru instalatii

In aceasta categorie puteti vedea scule pentru filetare, indoire, expandare si roluire dar si alte scule pentru instalatii.

Caracteristici scule instalator

Gasiti clupe de filetat manuale cu un singur levier cu clichet din otel si invelis gros din plastic, si un singur tip de capete cu schimbare rapida pentru intreaga gama de lucru, pentru filete de dreapta sau stanga. Va oferim strunguri filetat de inalta performanta dovedita pentru filetare tevi, taiere, debavurare, filetare nipluri si pentru roluit. Cateva dintre caracteristicile strungurilor: lubrifiere automata, racire automata, cu mandrina rapida cu impact, tavi mari colectoare de span si ulei, angrenaje fara intretinere.

Articole despre Scule pentru instalatii

Cum prevenim inghetarea conductelor pe timpul iernii

Aceasta perioada este cea mai periculoasa pentru conductele aflate in afara casei, sau chiar si pentru cele din interior. Cei ce s-au confruntat cu o teava inghetata, stiu ca daunele pot afecta mai mult decat instalatia iar reparatiile sunt costisitoare.

Tips & Tricks pentru verificarea instalatiei sanitare

Pentru ca instalatia sanitara sa reziste cat mai mult este nevoie nu doar de materiale de calitate, dar si de verificari periodice. Folosind cuprul, care este durabil, igienic si rezistent la coroziune, asiguri o viata mai lunga instalatiei.

5 unelte care nu trebuie sa-i lipseasca niciunui instalator

In meseria ta stii ca e important sa fii pregatit pentru diferite situatii, iar aceasta te ajuta sa poti rezolva rapid orice problema. Cu siguranta trusa ta contine deja utilul firez, setul de chei reglabile sau manometru de presiune.