Cos cumparaturi
TOTAL: 0,00 lei
(TVA inclus)
Filtreaza dupa
Produse
 1. perii circulare

  ()

 2. perii cupa

  ()

 3. perii de mana

  ()

 4. perii tip pensula

  ()

Brand
 1. Beast Tools

  ()

 2. Dedra

  ()

 3. JBM

  ()

 4. Levior

  ()

 5. Mafcom

  ()

 6. Slovakia T

  ()

 7. Topex

  ()

 8. Trafimet SPA

  ()

Perii sarma

In categoria scule de mana si unelte va oferim perii sarma ce se utilizeaza manual sau pe diverse scule electrice : perii sarma circulare cu tija si fara tija, perii sarma cupa , perii sarma cu fir alama si fir rasucit, perii de sarma cu maner de lemn sau plastic

Descrescator
pe pagină
 1. 1
 2. 2

Articole despre Perii sarma

18 Ianuarie 2018

Cum se face curatarea cosului de fum

Curatarea cosurilor de fum este foarte importanta si trebuie facuta anual, inainte de inceperea sezonului rece. Indiferent de felul acestora, fie ca sunt de la o soba pe lemn, centrala pe peleti, centrala termica sau cuptor cu coacere, cosurile trebuie curatate pentru a evita neplaceri cauzate de neintretinerea lor.

18 Ianuarie 2017

6 sfaturi de organizare a uneltelor

Indiferent in ce domeniu mesteresti, uneltele de lucru si accesoriile acestora trebuie sa fie bine aranjate, deoarece pot deveni cu usurinta imprastiate. Daca acestea nu sunt puse in locul potrivit, poate fi foarte frustrant pentru tine.

11 Ianuarie 2017

DIY: Cum sa reconditionezi dulapurile vechi

Daca ai un dulap vechi pe care nu-l mai folosesti, uitat prin garaj si care are nevoie de o reconditionare, acum e momentul sa faci din el o piesa importanta de mobilier. Pregateste-ti sculele de mana, citeste articolul si transforma dulapul prafuit intr-unul nou-nout! Inainte de toate, este important sa evaluezi starea dulapului.