Scule speciale auto

Descrescator
pe pagină
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scule speciale auto

In categoria scule auto puteti vedea chei si clesti auto, echipamente pentru roti, echipamente ulei si gresare, redresoare si transformatoare dar si alte scule auto.

Va punem la dispozitie sculele auto necesare pentru a diagnostica si repara probleme cu autovehiculele si pentru a va duce la bun sfarsit sarcinile in service-ul auto si nu numai.

Caracteristici scule service auto

Aceste echipamente sunt specifice domeniului auto si destinate repararii motorului, a suspensiilor si rotilor, echipamente specifice in tinichigerie, echipamente pentru ridicarea si suspendarea autovehiculelor si a partilor acestora, echipamente pentru intretinere precum gresoare, ungatoare, redresoare si incarcatoare de baterii etc.

Pentru mai multe echipamente si unelte ce se pot utiliza in domeniul auto, vedeti si categoriile: Truse scule, Capete chei tubulare, Chei si truse chei, Chei imbus, torx, stelate, Clesti, Ciocane.

Scule auto profesionale marca Mafcom, Ferm, Lincoln Electric, Levior etc.

Articole despre Scule speciale auto

Sfaturi utile pentru protejarea acumulatorului masinii

Am experimentat deja cateva zile cu temperaturi foarte scazute si iarna este doar la inceput. Anotimpul rece este mult mai solicitant pentru performanta acumulatorului si pentru alternator. Pentru a te asigura ca stresul la care este supusa bateria masinii tale va fi suportat cu succes peste iarna, ti-am pregatit cateva sfaturi utile si usor de urmat.

Top 10 echipamente necesare oricarui service auto

Daca te-ai decis sa incepi o afacere in domeniul intretinerii si repararii de autoturisme, ai ajuns unde trebuie. Dupa alegerea locatiei si obtinerea de autorizatii va trebui sa te ocupi de achizita de echipamente cu care sa iti dotezi service-ul.

Pregatirea corecta a masinii pentru sezonul rece

In aceasta perioada toata lumea alearga dintr-o parte in alta ca sa isi pregateasca automobilul pentru iarna. Chiar daca nu esti pasionat de masini, stii ca sezonul rece cere o serie de pregatiri de ingrijire, ca sa te bucuri de masina ta cat mai mult si sa nu ai parte de accidente.