Returnarea produselor / banilor

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă  prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. 

Dreptul de retragere: Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi la livrari@sculesiechipamente.ro, la Fax 0264-415172, sau prin Posta pe adresa SC MAFCOM PROD IMPEX SRL, Bulevardul Muncii nr 16 Cluj-Napoca, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat; folosirea lui nu este însă obligatorie. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.  În acest caz, vânzatorul va comunica clientului, fără întârziere, prin intermediul poştei electronice, confirmarea de primire a formularului de retragere. 

Consecinţele retragerii: Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră. Rambursarea se face după ce primim înapoi produsele și constatam integritatea acestora. Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor. De asemenea, produsele ce se vând la kg și metru liniar, tăiate sau confecționate după specificațiile cumpărătorului, și care nu mai pot fi comercializate ulterior, nu pot face obiectul acestei retrageri.

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa SC MAFCOM PROD IMPEX SRL Bulevardul Muncii nr 16 Cluj-Napoca, cod poștal 400641, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

 

Model de formular de retragere:
Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract și să returnați produsele.  

Descarca AICI formularul de retragere. Pentru retur, acest formular se trimite completat la e-mail livrari@sculesiechipamente.ro sau in coletul cu produsul returnat.