Aparat taiat teava pvc/multistrat 10-40 mm REMS Ras 290050

Produs profesional
8 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000563309
Brand
Rems
483,14 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Aparat taiat teava 10-40 mm REMS Ras 290050

Unealta de inalta calitate pentru taiat tevi 10-40 mm din plastic si tevi din compozit multistrat cu grosimea de pana la 7 mm. Clichet pentru ajustare rapida in ambele directii. Ax robust, lung si role de contrapresiune calite pentru alinierea exacta a conductei, taiere usoara si precisa in unghi drept. Rola calita din otel de calitate asigura o durata de viata lunga

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review