Clupa filetat electrica cu acumulator 1/2-1" AKKU-AMIGO 530015

Produs profesional
transport
gratuit
102 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000520746
Brand
Rems
6.098,75 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Clupa filetat electrica cu acumulator 1/2-1" AKKU-AMIGO 530015
cod 5300015

Caracteristici
REMS Akku-Amigo 22V este o clupa electrica puternica, usor de manevrat, pentru taierea fileturilor cu ajutorul unui singur suport de sprijin. REMS Akku-Amigo 22V – pentru intervenții universale, fara menghina. Pentru filete de tevi ⅛–1", 16–32 mm, filete de bolturi 6–30 mm, ¼–1". Tehnologia REMS Li-Ion 22V cu o capacitate de 9,0Ah reprezinta un nou reper in ceea ce priveste rentabilitatea economica si utilizarea facila, permitand fabricarea a aprox. 52 de filete ¾" cu o incarcare a acumulatorului. Tehnologia cu acumulatori si greutatea redusa a motorului de actionare, inclusiv acumulatorul, de doar 5,6 kg, permit lucrul usor si fara efort, oriunde. Ideal pentru reparatii, renovari, santiere

* Forma supla pentru locurile greu accesibile. Masina de actionare, inclusiv cu acumulatorul, are o greutate de numai 5,6 kg
* Maner practic in formă de D, cu soft grip
* Poziție sigura, perfecta a capetelor de filetat cu schimbare rapida
* Control de stare a utilajului cu protectie la suprasarcina a masinii de antrenare impotriva curentilor prea ridicati, cu protectie la supraincalzire prin monitorizarea temperaturii motorului (NTC), cu control electronic al gradului de incarcare cu indicator incarcare acumulator printr-un LED bicolor verde/rosu
* Reductor stabil, zero mentenanta
* Motor puternic cu acumulator de 21,6V, cu o rezerva ridicata de putere, cu o putere debitata de 500W. Viteza ridicata de debitare 27–20min-1.
* Buton reversibil de siguranta
* Menghina suport: Stabila, furca usor de manevrat pentru sustinerea cuplului de torsiune in ambele directii de rotatie. Tensionare sigura prin tija filetata oblica, cu efect de tensionare cu autoconsolidare. Montare deosebit de simpla a clupei de filetare pe furca si teava.
* Capete de filetare cu schimbare rapida: Tehnologia testata, calitatea ridicata a materialelor si prelucrarea precisa a capetelor de filetare, bacurilor de filetat si capacelor intr-o unitate compacta garanteaza o debitare extrem de simpla si o filetare usoara. Fara agatarea bacurilor de filetat. Ghidaj de teava lung si precis pentru o centrare perfecta a tevii. Orificiile pentru spanuri care se maresc spre exterior permit un flux bun al spanurilor pentru mentinerea filetelor în stare curata.
* Avantajul sistemului: Numai un tip de capete de filetare compacte cu schimbare rapida si numai un tip de bacuri de filetat pentru toate clupele de filetat REMS. Din acest motiv, depozitare facila, cu costuri reduse. Nu sunt posibile confuziile.
* Tehnologie Li-Ion 22 V: Acumulatori Li-Ion 21,6V de inalta sarcina, cu capacitate de 9,0 Ah pentru o durata lunga de functionare. Usor si de inalt randament, pentru cca 52 de filete ¾" cu o incarcare a acumulatorului.
* Indicator gradat de incarcare acumulator, cu LED-uri color.
* Interval temperaturi de lucru: –10 ... + 60°C. Fara efect "memory", pentru performanta maxima acumulator.
* Incarcator rapid

Informatii tehnice
REMS Akku-Amigo 22V Set. Clupa de filetat cu acumulator, cu capete de lucru cu schimbare rapida de 1/2", 3/4 si 1". Pentru filete de tevi ⅛–1", 16–32 mm, filete de bolturi 6–30 mm, ¼–1". Pentru filete de dreapta sau de stanga. Masina de actionare cu transmisie fara intretinere, motor cu acumulator de 21,6 V cu cuplu ridicat, 500 W, buton de avans de siguranta. Functionare pe dreapta si pe stanga, control de stare a masinii cu protectie la supraincalzire, monitorizarea temperaturii, controlul gradului de incarcare. Acumulator Li-Ion 21,6V, 9,0Ah, incarcator rapid Li-Ion 230V, 50–60Hz, 70W. Furca suport pentru ambele directii de rotatie. Capete de filetat cu schimbare rapida REMS pentru filete de teava conice ISO 7-1, EN 10226 (DIN 2999, BSPT) R dreapta resp. pentru filete de tevi pentru instalatii electrice EN 60423 M. Livrat in cutie metalica

Continut pachet
Clupa filetat, capete de filetat cu schimbare rapida de 1/2", 3/4 si 1", acumulator Li-Ion 21,6V-9.0Ah, incarcator rapid Li-Ion 230V/50–60Hz, cutie metalica rezistenta pentru transport

Documente produs
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review