Banda mascare 48 mm X 33 m 0300-863348

0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000561947
Brand
Hardex
13,69 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Banda mascare 48 mm X 33 m 0300-863348

Banda de mascare 25 mm x 33 metri, albastra 0300-863325 este folosita pentru lucrul cu podele delicate (suprafete vitrate, suprafete acrilice). Produsul este fixat în siguranță pe orice suprafață: metal, sticlă, oglindă, lemn, beton, ceramică.

Se aplică pentru protecția segmentelor și locurilor separate ale unei suprafețe atunci când se efectuează lucrări de vopsire și tencuială exterioară și interioară. Oferă margini perfect clare la colorare. Eliminare curată, nu lasă reziduuri de adeziv după îndepărtare. Este compatibilă cu toate tipurile de vopsea și este rezistentă la UV. Oferă margini clare și uniforme datorită unei bune aderențe la suprafață, chiar și atunci când se aplică mai multe straturi de bandă. Baza benzii adezive este hârtie creponată cu impregnare rezistentă la umiditate.

Stratul adeziv pe bază de acril oferă rezistență la radiațiile UV, diferite condiții meteorologice și vă permite să obțineți colțuri perfect uniformizate.

Particularitati:
Pentru suprafețe plane și nervurate.
Rezistent la temperaturi de până la 120℃.
Rezistenta medie de aderenta.
Vă permite să obțineți colțuri perfect plane
Adezivul acrilic special oferă o bună rezistență la UV și la intemperii.
Mascarea suprafețelor în timpul lucrărilor interioare și exterioare, precum și atunci când se lucrează cu podele delicate (suprafețe vitrate, suprafețe acrilice).

Specificații benzi de mascare SCLEY 25 mm x 33 m, albastru
Lățime, mm 25
Lungime, m 33
Greutate netă, kg 0,11
Grosime, mm 0,13
Culoare albastru
Întărită nu
Tip bandă Material de bază hârtie creponată
Strat adeziv adeziv acrilat

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review