Foarfeca electrica 18V fara acumulator DED7091 Dedra

9 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000590459
Brand
Dedra
Acumulatorul și încărcătorul nu sunt cuprinse în setul de livrare
521,22 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Foarfeca electrica 18V fara acumulator DED7091 Dedra

Foarfeca de tăiere cu acumulator DED7091 este o alternativă excelentă la foarfecele tradiționale manuale de grădină, fie și doar pentru că reduce semnificativ oboseala operatorului în timpul lucrului. Dispozitivul este conceput pentru îngrijirea copacilor, tăierea lăstarilor și ramurilor proaspete într-o grădină sau livadă. Lamele tăiate cu laser garantează cea mai înaltă calitate a tăierii, iar stratul suplimentar de cauciuc al dispozitivului îmbunătățește aderența. În plus, foarfecele de tăiere sunt echipate cu un sistem de blocare a comutatorului, care protejează împotriva utilizării accidentale și crește semnificativ siguranța utilizării. Dispozitivul este, de asemenea, protejat împotriva supraîncălzirii excesive - protecția termică oprește unealta dacă temperatura este prea mare, ceea ce afectează cu siguranță durata de viață a foarfecelor de tăiat.

Mâner moale, cauciucat
Protectie termala
Construcție ușoară
Lama tăiată cu laser
Blocare comutator

Informatii tehnice
Tensiune: 18V
Grosimea maximă de tăiere: 28 mm

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review