Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Atenţie! Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat consumatorului în momentul în care acesta sau o parte  terţă desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Vă rugăm să verificați integritatea fizică a coletului la primirea acestuia! În cazul în care coletul este deteriorat sau lipsesc produse, vă rugăm să completați un proces verbal de constatare împreună cu agentul de la compania de curierat . Fără proces verbal de constatare orice reclamaţie ulterioară este nulă. 

Cost livrare

 Prin curierat rapid, valabil în toată ţara (indiferent de kilometri suplimentari)

- Gratuit pentru comenzile ce depăşesc 800 lei (Valabil pentru 1 colet de maxim 30 kg)
- 28 lei pentru comenzile de până în 800 lei (Valabil pentru 1 colet de maxim 30 kg)
- Pentru coletele agabaritice: scări, betoniere, table și profile etc. preţul transportului va fi afişat în comandă, în momentul finalizării comenzii

* În cazul în care o comandă necesită un palet pentru a fi transportată, acesta va fi facturat la preţul de 35,5 lei. Pentru transport tabla se factureaza palet special (format 2 x1m) la prețul de 71,4 lei.

Variante de plata

Ramburs numerar Puteţi plăti cumpărăturile în numerar: în momentul în care acestea va vor fi aduse de către firma de curierat sau în momentul ridicării de la sediul nostru.

Plata cu OP Prin această modalitate puteţi plăti la bancă, direct în contul nostru, fără să mai plătiţi nimic firmei de curierat. În momentul finalizării comenzii, la metoda de plata se alege "Ordin de plata". Dupa trimiterea comenzii, unul din operatorii noştri vă vor contacta telefonic sau vă vor trimite factura proformă cu disponibilitatea produselor în stoc, după care se poate face plata. În acest caz, produsele vor fi expediate sau vor putea fi ridicate de la depozitul nostru după confirmarea recepţionării contravalorii facturii în contul nostru prin extras bancar (confirmarea platii poate dura 24-48 ore).

Tabla de cupru se poate plati doar cu OP

Plata cu card Prin această modalitate de plată puteţi plăti online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacţii. Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, folosim platforma RomCard. Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie sa furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcţie de card, pot lipsi). Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei RomCard. MAFCOM nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Plata în 6 rate fără dobândă cu cardul de credit Star BT -  Plata în rate se poate face, atât de către persoane fizice cât şi de persoane juridice, cu cardul de credit Star BT de la Banca Transilvania. Pentru persoane fizice sunt incluse in program Cardurile de credit: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT - Rotary şi Visa Platinum. Pentru persoane juridice sunt incluse în program Cardurile de credit Business. Detalii www.starbt.ro


Datele noastre sunt: SC MAFCOM PROD IMPEX SRL, Bd-ul Muncii nr 16 Cluj Napoca, CUI RO4636370, J12/3158/1993, cont Banca Transilvania RO89 BTRL 0130 1202 9092 14XX