Chei dinamometrice

Filtre
24 48 96
produse/pagina
24 48 96
produse/pagina

Nu ai gasit produsul cautat?

Contacteaza-ne

Chei dinamometrice

O cheie dinamometrica nu trebuie sa lipseasca din trusa de scule. Aceasta este una dintre cele mai performante scule de mana si este utila mai ales pentru repararea masinilor. Se folosesc pentru strangerea suruburilor sau a piulitelor la un cuplu controlat pentru o precizie maxima.

Ce specificatii are o cheie dinamometrica?

Chei dinamometrice utilizate la strangerea controlata a suruburilor. Materialul din care sunt confectionate este otel de inalta calitate Chrom Vanadium. La anumite modele se poate face citirea in Nm si ft.lbs si au o acuratete de +-3%. Pe langa cheile dinamometrice, va oferim si kit de reparare pentru acestea.

Ce avantaje are o cheie dinamometrica?

Indiferent de specificatii, o cheie dinamometrica vine la pachet cu urmatoarele avantaje:

  • Strangere garantata - suruburile, piulitele sau alte tipuri de accesorii vor fi stranse si fixate corect, fara riscul desprinderilor.
  • Precizie maxima - o cheie dinamometrica ofera posibilitatea reglarii in functie de nevoi pentru o fixare detaliata.
  • Protectie - o cheie dinamometrica nu deterioreaza piesele sau ansamblul de piese din preajma zonei de lucru, datorita cuplului care poate fi atent controlat.

Vezi pe site intreaga categorie de scule de mana si alege cheia dinamometrica de care ai nevoie pentru proiectul tau. Pentru mai multe informatii consulta si ghidul de pe blog, Cheile dinamometrice si ce trebuie sa stii despre ele.