Macara motor auto 2T 26862

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
41 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000299871
Brand
Festa
2.416,89 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Macara pentru pentru uz profesional cod 26862
Pentru ridicare de sarcini de pana la 2 T. Ideala pentru ateliere si garaje. Pliabila, pentru economisirea spatiului de stocare si transport. Valva de control pentru coborare si pozitionare precisa. Valva de supraincarcare. Sistem de operare hidraulica ce face ridicarea usoara. Carlig solid rotativ cu prindere cu siguranta. Patru optiuni diferite de prindere. Role de mare putere. Culoare: albastru

Capacitate 2 T
Inaltime maxima 2360 mm
Greutate 88 Kg

 

Atentie!

Cititi si intelegeti manualul de utilizare inainte de a folosi echipamentul. Verificati echipamentul inainte de utilizare. Nu depasiti sarcina nominala de ridicare. Nu ridicati incarcatura ce nu este centrata sub macara. Acest echipament nu este destinat pentru ridicat persoane. Nu stati si nu treceti pe sub incarcatura. Nu mutati incarcatura peste oameni. Nu utilizati o macara cu lantul rupt, indoit sau rasucit. Utilizati doar cu puterea mainii. Purtati intotdeuna echipament de protectie

 

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review