Cleste decablat automat 0.5-6 mm 01-519TOP

Produs profesional
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 3 ramase
Cod
1111000464187
Brand
Neo Tools
91,26 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste decablat automat 0.5-6 mm 01-519TOP

Cleste de dezizolat automat pentru sertizarea cablurilor cu sectiunea 0.5-6 mm2 (24- 10 AWG). Are lungime reglabila a izolatiei intre 5 si 12 mm. Corp durabil din fibra de sticla consolidata cu nailon, cu blocare declansabila. Falcile sunt realizate din otel aliat SK5 de inalta calitate, care ofera durabilitate pe termen lung a instrumentului. Echipat cu taietor de sarma in maner, cu sectiunea maxima de 2 mm²

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review