Masina gaurit si insurubat cu 2 acumulatori 20V 2Ah 79033

8 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000542502
Brand
Tolsen
458,90 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Masina gaurit si insurubat cu 2 acumulatori 20V 2Ah 79033

Caracteristici
Masina de gaurit Force Xpress are un design compact, ergonomic, si este ideala atat pentru lucrari de tip hobby, cat si semiprofesionale. Dispune de 2 acumulatori și astfel puteti lucra pentru perioade mai indelungate chiar si in zone lipsite de curent electric. Greutatea ei reduss o face usor de manevrat chiar si de catre cineva care nu a mai tinut niciodata in mana o masina de gaurit electrica.

Informatii tehnice
Culoare: negru/galben
Carcasa turnata prin suflare
Alimentarea cu tensiune a motorului: 20V d.c.
Turatie nominala (rot / min): 0-400/0-1400 rpm
Cuplu: 38 Nm
Cuplaj: 19+1+1 inele de setare
Rotatie la stanga si dreapta: da
Deschiderea mandrinei: fara cheie, 13 mm
Tensiunea de retea incarcator de acumulatoare: 100/240 V ~ 50/60 Hz Europlug
Timpul de incarcare: 1 ora
Frană de motor
Maner moale, comod
Indicator de putere cu baterie cu LED-uri cu 3 niveluri si o lumina de putere
Certificate: CE, GS - Geprüfte Sicherheit („Siguranță testată”)

Continut pachet
Masina de gaurit si insurubat, 2 acumulatori, incarcator, 1 prelungitor magnetic, 6 buc capete surubelnita (PH1, PH2, PZ1, PZ2, 5mm, 6mm), 6 buc burghie (1,5,2,3,4,5,6mm), cutie de transport

Utilizare si intretinere
Selectați un cuplu mai mic la insurubare / desurubare pentru a evita deteriorarea pieselor de prelucrat sau a surubului. Masina de gaurit trebuie oprita complet din functionare inainte ca levierul de reglare a sensului de rotatie sa poata fi utilizat. Puneti levierul in pozitie centrala pentru a evita pornirea accidentala. Functionarea cu viteza redusa creste riscul supraincalzirii motorului. Lăsati motorul sa se raceasca in mod regulat

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review