Set carota Ceramica-Marmura-Granit 6-20 mm 24798

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000585783
Brand
Festa
108,77 lei
- +
Set
?Pune o intrebare
Descriere

Set carota Ceramica-Marmura-Granit 6-20 mm 24798

Carote diamantate 6, 8, 10, 12, 14, 20 mm. Greutate set 0.250 kg

- Set de burghie diamantate profesionale cu tija
- Pentru găurire precisă și rapidă în piatră, pavaj, gresie, granit, marmură și alte materiale extrem de dure nu numai în construcții
- Înălțimea stratului de diamant 10 mm, durată lungă de viață
- Pot fi folosite fara a fi nevoie de vreo unealta auxiliara, pentru suprafete netede, Dar si cu ghidajul de carote 20379
- Procedura de lucru recomandată - prindeți coroana în bormașina - bormașina ar trebui să aibă suficientă putere și viteză mare. Începeți să forați orificiul necesar la un unghi de 45 °, coroana și viteza bormașinii asigură imediat locul dorit. Îndreptați încet, în poziție verticală, cu presiune uniformă.
- La găurirea cu coroane de 6 - 10 mm, recomandăm răcirea coroanelor, în special pentru plăci dure

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review