Camera inspectie CamScope HD 175400 R4 Rems

Produs profesional
transport
gratuit
19 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000296542
Brand
Rems
1.129,31 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Camera inspectie CamScope HD 175400 R4 Rems

Cameră endoscop mobilă, de mână, pentru inspecție la costuri reduse și analiza daunelor zonelor greu accesibile, cum ar fi cavități, puțuri, conducte etc. Documentarea imaginilor și videoclipurilor pe
Card microSD.

Caracteristici
REMS CamScope HD - fotografii și videoclipuri uimitoare din cavități, puțuri și țevi la calitate HD (1920×1080 pixeli). Slot pentru card MicroSD.

Constructie
Super usoara si la indemana. Unitate de control cu mâner de pistol și set de cabluri pentru cameră de doar 0,5 kg. Utilizabil oriunde, cu mână liberă, deasupra capului, chiar și în locuri deosebit de dificile. Carcasă din plastic stabilă, rezistentă la impact, cu mâner de pistol în formă ergonomică. Butoanele sunt situate direct sub afișaj, astfel încât să puteți ține mânerul pistolului și să operați unitatea cu o singură mână. Butoane pentru reglarea luminozității LED-urilor din capul camerei și din afișaj în 4 pași fiecare, pentru a roti sau oglindi imaginea pe afișaj și pentru a mări, pentru a apela informații și pentru a naviga în meniu. LED de alimentare integrat în butonul de pornire pentru a indica starea de funcționare. Baterie Li-ion de 3,7 V cu 4,0 Ah pentru o durată lungă de funcționare. Seturi diferite de cabluri pentru camere HD utilizabile. Conectori tip fișă și șurub pentru înlocuirea fără instrumente a seturilor de cabluri ale camerei. Carcasă robustă pentru unitatea de control cu mâner de pistol, set de cabluri pentru cameră Color 8-1 HD, cablu USB și accesorii.

Unitate de control cu afișaj color TFT LCD
Unitate de control cu mâner de pistol, afișaj color de 5", cu tehnologie TFT LCD de ultimă oră, și 480 x 854 pixeli, pentru fotografii și videoclipuri strălucitoare. Se poate selecta limba meniului. Slot pentru card MicroSD. Pot fi stocate fotografii și videoclipuri de calitate HD. pe cardul MicroSD pentru o documentare ușoară a rezultatelor inspecției. Zoom digital de 4 ori. Data și ora înregistrării pot fi stocate pe fotografie sau video, dacă se dorește. Redare directă a înregistrărilor salvate sau transferul cu cardul MicroSD către alte dispozitive. Conexiune USB pentru direct conexiune la PC sau laptop și pentru încărcarea bateriei.

Baterie și alimentare de la rețea
Tehnologie Li-Ion. Unitate de control cu mâner de pistol și baterie integrată Li-ion 3.7V, 4.0Ah. Ușoară și puternică. Densitate mare de energie pentru cca. 5 ore de funcționare continuă. În timpul încărcării bateriei cu cablul USB, este posibilă funcționarea la rețea. Fără efect de memorie pentru capacitatea maximă a bateriei.

Seturi interschimbabile de cabluri pentru camere Color
Set de cabluri pentru cameră Color HP, format din cameră color Ø 8 mm cu senzor CMOS, cu LED-uri cu lumină albă reglabile pentru reglarea optimă a luminozității, și funcție de focalizare fixă pentru controlul automat al focalizării, rezistentă la scufundarea temporară în apă (IP 67). Set cabluri pentru cameră Color 8-1 HD cu cablu glisant modelabil de 1 m și oglindă de atașare, cârlig de atașare, magnet de atașare. Set cablu camera Color 8-5 HD cu cablu glisant modelabil de 5 m, ca accesoriu.

Continut pachet
Cameră HD REMS CamScope.
Set de cabluri pentru cameră HD Color 8-1 cu cablu de împingere flexibil de 1 m.
Oglinda montata.
Cârlig cu fixare.
Atașat magnetic.
Card microSD de 32 GB.
Cablu USB.
Într-o valiză solidă.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review