Camera inspectie MiniScope 1 m 175401 R6 Rems

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
10 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000619792
Brand
Rems
581,91 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Camera inspectie MiniScope 1 m 175401 R6 Rems

Cameră endoscop mobilă, la îndemână, pentru inspecție eficientă și analiza deteriorării locurilor greu accesibile, cum ar fi cavități, puțuri, conducte etc. Pentru funcționarea cu baterie.

Cap camera Ø 8mm

Metoda de construcție
- Super usoara si la indemana. Unitate de control cu ​​set de cabluri pentru cameră de doar 0,4 kg.
- Poate fi folosit oriunde, cu mana libera, deasupra capului, chiar si in locuri deosebit de inguste.
- Carcasă din plastic rezistentă la impact, cu mâner proiectat ergonomic.
- Butoanele sunt amplasate direct sub afișaj, fiind ușor de ținut de mâner, iar butoanele pot fi acționate cu o singură mână. Buton pornit/oprit, buton pentru rotire, oglindire a imaginii, cu 180° fiecare, buton pentru reglarea luminozitatii - LED-urilor din capul camerei in 8 nivele, buton pentru reglarea luminozitatii display-ului color in 8 nivele.
- LED de alimentare pentru a afișa starea de funcționare.
- Compartiment pentru baterii pentru 4 baterii standard 1.5V, AA, LR6.
- Conexiuni cu șuruburi pentru schimbarea setului de cabluri pentru cameră fără unelte.
- Carcasă stabilă pentru controler, set de cabluri pentru cameră 8-1 și accesorii.
- Unitate de control cu ​​ecran color de 2,3" cu cea mai recentă tehnologie TFT-LCD pentru imagini strălucitoare, 320×240 pixeli.
-Funcționează cu baterii - Unitate de control cu ​​4 baterii 1,5V, AA, LR6 pentru aproximativ 6 ore de funcționare continuă
- Set cablu interschimbabil pentru cameră Culoare - Set de cabluri pentru camera color, format dintr-o camera color Ø 8 mm (640 × 480 pixeli), cu senzor CMOS, cu LED-uri de lumina alba reglabile pentru reglarea optima a luminozitatii si functie de focalizare fixa, pentru controlul automat al focalizarii imaginii, protejat impotriva scufundarii temporare in apa (IP67). Set de cabluri pentru cameră Color 8-1 cu cablu de împingere modelabil de 1 m și oglindă de atașare, cârlig de atașare, magnet de atașare.

Continut pachet
Unitate de control cu ​​afișaj color TFT LCD de 2,3". 4 baterii 1,5 V, AA, LR6. Cablu cameră Color 8-1 cu cablu de împingere modelabil de 1 m și oglindă de atașare, cârlig de atașare, magnet de atașare. Într-o valiză solidă.

Documente produs
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review