Pistol de vopsit cu rezervorul sus 0.6L 12-525TOP

Produs profesional
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000452313
Brand
Neo Tools
96,39 lei
?Pune o intrebare
Descriere

Pistol de vopsit cu rezervorul sus 0.6L 12-525TOP

Pistol de lacuit cu rezervor deasupra, cu o capacitatea rezervorului de 0,5 l. Duza are un diametru de 1,4 mm. Asigura functionarea eficienta si precisa. Presiunea este reglabila in 2 intervale. Ce va ofera posibilitatea de a se potrivi cu tipul de vopsele. Un maxim de 4 bari. Conformitatea cu standardele europene de siguranta ofera certificatul CE. Marca NEO indeplineste asteptarile profesionistilor

Detalii
Pistol de pulverizat cu rezervor superior de 0.5 l, duza 1.4 mm, consum de aer de 250-350 l/min., presiune de lucru max. 4 bari, 2 ajustari, CE

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review