Set pene ptr distantiere nivelare placi ceramice 100 buc P-DNP MOB

Produs profesional
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000542182
Brand
Leborgne
41,53 lei
- +
Set
?Pune o intrebare
Descriere

Set pene ptr distantiere nivelare placi ceramice 100 buc P-DNP MOB
cod 151508

Penele pentru nivelare permit reglarea la nivel a plăcilor ceramice, rapid și eficient. Se utilizează împreună cu cleștele de strângere și cu distanțierele de nivelare: penele se introduc în gaura distanțierului și se strâng cu cleștele până când plăcile ceramice sunt perfect aliniate. Montaj mult mai rapid comparativ cu sistemele prin înșurubare. Aplicabilitate și pentru montaj pe verticală, pe plăci variate (mari, lungi, subțiri). Ușor de folosit datorită modului de prezentare în pungă de PVC, cu dispozitiv de agățare. Penele sunt refolosibile și ușor de curățat.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review