Adaptor unghiular pentru insurubare 1/4" STA88582 FATMAX Stanley

Produs profesional
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000617248
Brand
Stanley
114,24 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Adaptor unghiular pentru insurubare 1/4" STA88582 FATMAX Stanley

Proiectat pentru utilizare cu mașini de găurit profesionale fără fir, șurubelnițe pentru mașini de găurit și chei de impact, adaptorul în unghi drept STANLEY® FATMAX® cu bituri de impact oferă performanțe și accesibilitate excepționale pentru aplicații de fixare, în special în spații înguste sau incomode. Această sculă versatilă are o ieșire hexagonală de 6,35 mm / ¼”, fiind compatibilă cu o mare varietate de accesorii, cum ar fi burghie plate, carote și bituri de înșurubare. Un magnet puternic integrat asigură reținerea biturilor și a șuruburilor. Construit pentru durabilitate, angrenajele cu durată lungă de viață sunt pregătite pentru impact, în timp ce carcasa robustă, ranforsată cu metal, oferă rezistență și reziliență într-o varietate extinsă de aplicații.

Setul contine:
Adaptor de insurubare la unghi drept.
9 Biti pentru insurubare 25mm: PZ1 PZ2 PZ2 PZ3 PH2 T20 T20 T25 T25
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review