Aparat de spalare cu presiune 2700W DXPW002E DeWalt

Produs profesional
transport
gratuit
33 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000495648
Brand
DeWalt
1.999,20 lei
?Pune o intrebare
Descriere

Aparat de spalare cu presiune 2700W DXPW002E DeWalt

Caracteristici
Aparat compact si usor de folosit, ideal pentru spalarea teraselor, a mobilierului de gradina, a bicicletelor, a masinilor si chiar a caselor. Dotata cu maner moale ce ofera o prindere confortabila, roti de transport cu diametrul de 200 mm, supapa de siguranta automata, pompa cu carcasa din alama cu 3 pistoane axiale din otel inoxidabil si placa oscilanta. Actionata de un motor electric asincron, monofazat, cu protectie termica. Functie de auto-amorsare (nu are nevoie de presiune). Detine aspirator incorporat. Protejata de o carcasa din material plastic turnat incasabil. Este prevazuta cu comutator rotativ marcat in mod vizibil ON / OFF. Conceputa pentru utilizarea de zi cu zi, in conditii de folosinta extreme. Dotata cu: roti de transport, motor electric asincron, functie de auto-amorsare

Informatii tehnice
Tip Utilizare Profesional
Lungime Furtun 8 M
Tensiune Alimentare 230 V
Putere Nominala 2700 W
Presiune Maxima 150 bar
Debit Apa 498 l/h
Greutate 27 Kg
Dimensiuni 430x400x820 mm
Tambur Furtun Nu
Cu Incalzire Nu
Perie Rotativa Pardoseli Nu

Set livrare
Pistol de inalta presiune: MV2008
Lance cu duza rotativa reglabila de presiune inalta si joasa
Furtun de inalta presiune intarit cu otel cu lungimea de 8 m
Rezervor de detergent

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review