Burghie pentru sticla si ceramica Milwaukee

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
11110005697900
Brand
Milwaukee
de la 10,59 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Burghie pentru sticla si ceramica Milwaukee

Burghiele pentru sticlă și gresie Milwaukee® prezintă un vârf de pornire exact pentru găuri curate și o mișcare minimă a burghiului în plăcile de sticlă și ceramică. Burghiileau fost proiectate cu carbură ascuțită, care permite forarea mai rapidă a plăcilor față de burghiile standard pentru sticlă și plăci, împreună cu un cap de carbură întărită pentru a oferi o durabilitate sporită în aplicațiile de foraj de mare viteză numai cu drivere de foraj.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review