Burghiu in trepte 6-35 MM 48899335 Milwaukee

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
6 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000515278
Brand
Milwaukee
379,61 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Burghiu in trepte 6-35 MM 48899335 Milwaukee
cod 48899265

Diametru tija 10 mm
Lungime totala 90 mm
Nr. trepte 14

Caracteristici
Burghiele in trepte sunt ideale pentru gaurirea in urmatoarele materiale: - Metale feroase si neferoase, profiluri si tevi. - Cupru, alama si aluminiu. - Otel inoxidabil. - Plastic. - Grosimea maximă a materialului de 4 mm - Pentru a asigura o durata de exploatare maxima, recomandam utilizarea unui agent de racire. Aplicatii: - Lucrari electrice: gaurirea de panouri si dulapuri pentru montarea de presetu pe cabluri. - Lucrari de instalatii sanitare/HVAC: guri de acces pentru conducte si instalatii. - Lucrari in metalurgie/fabricare: diverse dimensiuni si extinderi de gauri. - Industria auto: gauri pentru instalarea de cabluri (telefoane mobile, antene, redirectionarea de cabluri electrice). - Lucrari de intretinere si reparatii: diverse aplicatii, dimensiuni si extinderi de gauri. Avantajele burghielor in trepte comparativ cu burghiele traditionale: - Un singur burghiu pentru efectuarea de gauri de diferite dimensiuni - Faceți mai multe, transportati mai putin! - Cea mai buna optiune pentru largirea gaurilor existente. - Mai durabil decât burghiele elicoidale, centrul dur rezista ruperii. - Mai multa precizie si mai putin joc, varful porneste la contact. - Gauri curate, fara bavuri, necesitand mai putina alezare. - Face gauri in plastic, fara a-l despica sau fisura.

Avantajele Milwaukee
Gaurire punct de centrare - Gaurire - Debavurare - Toate într-o singura actiune. Varf Rapid Strike - lovire rapida - pentru o mai bună centrare - mai putina insurubare in gol si gaurire rapida fara a mai fi nevoie ca materialul să fie punctat inainte de gaurire. Geometrie speciala a varfului si a treptelor pentru o performanta fara blocare - un risc mai redus de blocare a burghiului atunci cand este utilizat cu scule cu acumulator cu turație mare, impiedicand deformarea materialului care este gaurit. Geometrie optimizata a muchiilor cu 2 caneluri cu muchii ascutite pentru o taiere de 2 ori mai rapida si mai neteda. Fabricat din otel special conceput cu un strat de oxid negru pentru o durata de exploatare de 4 ori mai mare. Optimizat pentru utilizare cu masini de gaurit cu acumulator cu turatii mari. Marcaje laterale gravate cu laser pentru cea mai bună vizibilitate de durata. Fiecare treapta este ascutita in relief pentru a gauri si debavura in mod automat. Tija de prindere cu trei suprafete plate pentru a preveni alunecarea burghiului in trepte in mandrina si pentru a asigura transmiterea maxima a cuplului

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review