Carote pentru ceramica EASYGRES + ghidaj RUBI

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
11110003712560
Brand
Rubi
de la 58,31 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Carote pentru ceramica EASYGRES + ghidaj RUBI

Set carote EASYGRES + ghidaj

Pentru gaurirea tuturor tipurilor de placi ceramice, in special a dalelor si faiantei de portelan si a altor materiale de perete, cum ar fi marmura, granitul si sticla. Gama EASYGRES este destinata pentru taieri umede, cu ajutorul masinilor de gaurit fara percutie

Diametrele 6-12 mm sunt perfecte pentru instalarea accesoriilor de baie sau a oricaruit tip de decor pe suprafete ceramice si trebuie folosite intotdeuna cu apa si cu ghidajul EASYGRES care permite centrarea si racirea corespunzatoare, asigurand precizie inalta si cele mai bune finisaje. Durata medie de viata este de 10 gauri si depinde intotdeuna de tipul materialului, de grosimea acestuia, de racirea si utilizarea corespunzatoare. Adancimea de gaurire este de 25 mm. Carotele au o deschidere laterala care imbunatateste racirea burghiului si faciliteaza indepartarea reziduurilor solide dupa fiecare gaurire. Viteza recomandata pentru utilizarea carotelor este intre 400-1000 rpm, in functie de materialul gaurit. Pentru o finisare mai buna si o durata de viata crescuta a carotei este important sa se respecte viteza de rotatie adecvata si sa se exercite o presiune moderata in timpul forarii

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review