Centura protectie tip ham Lanex

Produs profesional
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000456854
Brand
Cerva
124,95 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Centura protectie tip ham Lanex

Echipament individual de protectie impotriva caderilor de la inaltime. Acest ham este tipul de baza din grupa hamuri pentru lucrul standard in constructii - pentru acoperitori, tinichigii şi altii. Cu element de ancorare dorsal si frontal - chingi reglabile pentru umeri si picioare - chinga prelungita la elementul de prindere dorsal. Corespunde normei EN 361 - (CE 0082)

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review