Ciocan cauciuc alb 250 g 66905 RUBI

Produs profesional
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000343697
Brand
Rubi
42,48 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Ciocan cauciuc alb 250 g 66905 RUBI

Ciocan de cauciuc profesional pentru montarea placilor ceramice

Functia principala a capului de cauciuc este de a facilita pozitionarea corespunzatoare a placilor ceramice in timpul montajului. Conceput pentru a reduce vibratiile de impact. Datorita cauciucului alb nu exista riscul de a lasa urme de cauciuc pe suprafetele placilor ceramice. Greutate cap ciocan 0.25 Kg.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review