Ciocan dulgher 0.6 Kg 1-51-137 Stanley

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000026705
Brand
Stanley
103,41 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Ciocan dulgher 0.6 Kg 1-51-137 Stanley

Excelenta amortizare a vibratiilor (de 5X mai buna decat manerele din lemn). Nu este potrivit pentru daltuire sau demolare. Maner confortabil ergonomic DynaGrip, cu priza buna, chiar si in lucrul cu mainile ude - reduce riscul de luxatie. Cap plat si in unghi pentru o rezistenta marita. Tratat complet termic si fateta de lovire calita pentru putere si siguranta. Amortizor pentru vibratii fata de manerele traditionale. Manson rezistent de grafit cu sistem de atasament patentat – pentru forta maxima, amortizarea vibratiilor si siguranta. Maner confortabil si rezistent la solventi si ulei. Greutate cap ciocan 600 g

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review