Ciocan forjat Graphite 0.3 Kg 1-54-911 Stanley

Produs profesional
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000175410
Brand
Stanley
63,90 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Ciocan forjat Graphite 0.3 Kg 1-54-911 Stanley

Poate fi folosit pentru prelucrarea metalelor, in operatii de nituire si dulgherie. Excelenta amortizare a vibratiilor (de 5X mai buna decat manerele din lemn). Are capul din otel turnat cu specificatii serigrafiate. Colturi rotunjite. Greutate redusa, perfect echilibrat pentru a reduce oboseala utilizatorului. Nu este potrivit pentru daltuire sau demolare. Maner confortabil si rezistent la solventi si ulei. Greutate cap ciocan 0,3 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review