Ciocan rotopercutor combinat SDS MAX 1700W D25773K DeWalt

Produs profesional
transport
gratuit
70 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000513021
Brand
DeWalt
4.163,81 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Ciocan rotopercutor combinat SDS MAX 1700W D25773K DeWalt

Caracteristici
Ciocan rotopercutor cu mecanism de lovire german, durabil si puternic, ofera o putere de impact de 19.4 joule. Viteza constanta datorita electronicii permite sa mentina viteza sub sarcina, chiar si in cerl mai dur beton, in timp ce sistemul patentat E-Clutch® detecteaza blocarea rotopercutorului si il opreste daca este necesar. LED-ul indicator rosu se aprinde cand sistemul E-Clutch® este activat. Rotopercutorul este ideal pentru gaurirea orizontala si descendenta. Ofera utilizatorilor mai mult control prin ajustarea vitezei de gaurire sau aschiere pe baza grosimii si densitatii materialului cu care lucreaza. Tehnologia Active Vibration Control® reduce de asemenea vibratiile resimtite de utilizator pentru o mai mica oboseala si o productivitate mai mare. Protejeaza utilizatorul de efectele vibratiilor, inclusiv amorteala si furnicaturi la nivelul mainilor, permitandu-le sa faca munca mai rapida fara oboseala. Lumina de avertizare langa maner pentru notificarea utilizatorului atunci cand este necesara schimba ea periilor. Oferă utilizatorilor posibilitatea de a gauri si de a demola beton intr-o singura unealta, economisind banii acestora, fara a fi nevoie sa cumpere si sa mentina doua unelte

Informatii tehnice
Tensiune 230V/ 50 hz
Putere: 1700 W
Viteza de incarcare: 145-290 rpm
Socuri: 1105-2210 bpm
Actiune de impact (EPTA 05/2009): 19,4 J
Tipul mandrinei: SDS-Max
Max. Perforare [beton]: 52 mm
Greutate: 10,6 kg.
Presiunea sunet: 100 dB (A)

Accesorii
Maner lateral, Cutie de transport rezistenta

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review