Ciocan rotopercutor SDS MAX 1200W 58G874 Graphite

14 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000497673
Brand
Graphite
819,91 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Ciocan rotopercutor SDS MAX 1200W 58G874 Graphite

Caracteristici
Ciocan cu percutie, cu 2 functii SDS MAX, cu puterea de 1250 W, de neinlocuit in timpul activitatilor de instalare si demontare. Detine o percutie pneumatica foarte eficienta, functie de daltuire, utila in timpul reducerii suprafetei tencuite. Energia de impact maxima 27J ofera echipamentului un avantaj clar atunci cand se lucreaza cu materiale precum beton, caramida, piatra. Frecventa maxima a lovirii la turatia nominala este de 2800 min?¹. Numarul maxim de rotatii in timpul gauririi este 450 min-¹. Mecanismul ciocanului a fost asigurat de un ambreiaj de suprasarcina, protejand utilizatorul de vreo blocare accidentala a burghiului. Manerul principal cu doua puncte sistem anti-vibratii este acoperit cu material antiderapant. Constructia instrumentului a fost intarita printr-un aliaj de magneziu

Informatii tehnice
Tensiune 230V, 50 Hz
Putere 1250 W
Frecventa lovituri 2800 min-¹
Numar rotatii 450 min-¹
Energia de impact 10 J
Lungime cablu 3 m
Gaurirea in beton maxim 40 mm
Greutate 7.3 kg

Continut pachet
Rotopercutor SDS MAX, burghiu si dalta suplimentara, maner auxiliar, capac de praf, tava de grasime si valiza practica

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review