Cleste expandor pentru tevi din cupru 150500 Rems

Produs profesional
14 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
La comanda
Cod
1111000255747
Brand
Rems
832,76 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Cleste expandor pentru tevi din cupru cod 150500 Rems
Doar clestele, fara capete!

Scula de calitate pentru expandarea si calibrarea tevilor. Expandare fara efort. Brate nedeformabile, cu manere ergonomice. mandrina cu 6 fetete pentru expandare concentrica uniforma. Segmentele expandoare extra-lungi formeaza mufe extra-lungi, pentru o imbinare perfecta a tevilor, conform normelor DVGW. Ghidaj lung al mandrinei, cu arc recuperator. Capete expandoare cu gat de calibrare, care se pot actiona si cu scule de alte fabricatii

Acest produse se livreaza numai cu precomanda.Termen livrare 14 zile

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review