Coarda elastica 10 mm 100LEGA

Am gasit alte produse care v-ar placea!
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000551399
Brand
Gordius
4,40 lei
?Pune o intrebare
Descriere

Coarda elastica 10 mm 100LEGA
Pret/ ml

Coarda elastica ø 10 mm compusa din miez din latex si mantaua impletita din Polietilena Monofilament. Miezul din Latex garanteaza elasticitatea franghiei, iar mantaua din Polietilena Monofilament garanteaza o rezistenta marita fata de abraziune si fata de radiatiile UV. Produsul este recomandat pentru confectionare prelate barci, copertine pentru terase, prelate auto.

Diametru 10 mm
Materie prima Mixt
Alte materiale Poliester (PES)+Elastic

 

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review