Cutit termic 150W pentru polistiren DED7519

6 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000437792
Brand
Dedra
354,62 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Cutterul termic DED7519 este utilizat pentru a tăia piese din polimeri: PP-polipropilenă, PVC-poli (clorură de vinil), EPS (polistiren), de ex. plăci de polistiren, frânghii din plastic. Marginile tăiate sunt perfect uniforme, fără ciobire sau firimituri incomode în cazul polistirenului. Lama este proiectată astfel încât să poată fi tăiate chiar și forme foarte complexe. Mașina poate tăia materiale de până la 150 mm lungime. Există un potențiometru în mâner pentru setarea puterii de încălzire.

Caracteristici
Lamă flexibilă, înlocuibilă
Încălzirea rapidă a lamei
Potenţial de setare a puterii de încălzire

Informatii tehnice
Tensiune: 230V / 50 Hz
Putere: 150 W
Temperatura maxima: 450°C
Lungimea lamei: 150 mm
Latimea lamei: 1 mm
Greutate: 1,4 Kg

Accesorii
Lama de taiere,
Perie pentru curățarea lamei,
Cheie și imbus,
Cutie

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review