Detector 3 in 1 (metal, lemn, tensiune) 75-250 Neo-Tools

3 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000615725
Brand
Neo Tools
218,48 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Detector 3 in 1 (metal, lemn, tensiune) 25-250 Neo-Tools

Detector cu display NEO (ref. 75-250) este un detector digital 3-in-1 caracterizat prin masurare de precizie si acuratețe de +/- 10 mm. Este folosit pentru a detecta metale, fire sub tensiune și lemn. Util pentru localizarea cablurilor ascunse, a montantelor și a profilelor din lemn, a țevilor metalice și a barelor de armare. Va satisface așteptările pasionaților de bricolaj, precum și ale profesioniștilor. Are un semnal sonor încorporat. Este alimentat de o baterie de 9V, care permite funcționarea de până la 4 ore. Setul include o carcasă din material textil și o baterie.

Tip baterie 6f22 (9 V)
Lungimea totală a produsului 155 mm
Greutate neta 164 g
Nivel de protectie IP54
Lățimea totală a produsului 73 mm
Inaltimea totala a produsului 30 mm
Timp de lucru pana la 4 ore

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review