Disc diamantat continuu 250X2.5X25.4 mm taieri oblice gresie portelanata 31969 RUBI

Produs profesional
7 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000524386
Brand
Rubi
387,94 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Disc diamantat continuu 250X2.5X25.4 mm taieri oblice gresie portelanata 31969 RUBI

Disc diamantat cu segment Turbo, pentru gresie portelanata Rubi TPI 250 Pro (taiere umeda)

Recomandat pentru: Taieturi oblice in Gresie portelanata
Taiere foarte fina. Viteza de taiere mare.
Diametru ext. x int.: 250 x 25,4 mm
Segment inaltime/grosime: 7,5 / 2,5 mm
Greutate 0.59 kg
Diametru disc (Ø exterior, mm) 250
Diametru disc, Ø interior 25.4

- Gama de discuri diamantate TPI a fost concepută exclusiv pentru atenuarea plăcilor din gresie porțelanată. Principalele caracteristici ale lamei diamantate TPI sunt stabilitatea și viteza mare de tăiere.
- Datorită grosimii sale de 2,5 mm, discul diamantat TPI poate efectua atenuarea fără a utiliza setul special de flanșe, dar dacă utilizatorul caută o precizie maximă, flanșele sunt întotdeauna un complement excelent.
- Pentru gama TPI, am optat pentru tipologia TURBO, pentru a obține rigiditatea maximă posibilă în forma discurilor. La tăiere, pentru a obține un finisaj perfect, marginea originală a plăcii trebuie respectată, lăsând o mică margine între 1 și 2 mm. În acest fel nu se deteriorează glazura.
- Unirea dintre banda diamantată și miezul de oțel al discurilor diamantate TPI se realizează prin sudarea cu laser, care este cea mai rezistentă și sigură dintre toate.

Link-uri utile
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review