Disc diamantat segmentat 350X20 mm Beton DT350B Klingspor

Produs profesional
8 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000566447
Brand
Klingspor
482,55 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Disc diamantat segmentat 350X20 mm Beton DT350B Klingspor
cod 354663

Avantaje: disc diamantat cu raport preț/calitate optim pentru tăiat beton și materiale de construcții universale - segmente standard, sudate cu laser pentru siguranță în exploatare - tăiere ușoară, cu vibrații scăzute și cu durată de viață foarte lungă - DT 350 B este adecvat pentru tăiere uscată și umedă cu mașini de debitat cu motor termic și pentru mașini de tăiat rosturi - DT 350 B poate fi utilizat pentru: construcții de clădiri, amenajări și reabilitări de drumuri, lucrări edilitare

Domenii utilizare
beton - foarte bun
beton uzat, beton armat - bun

Formă tăiș - segmente standard
Îmbinare tăiș - sudat cu laser

Diametru 350 mm
Alezaj 20 mm
Vmax 100 m/s
RPM 5.500
Latime segment 3 mm
Inaltime segment 10 mm
Forma marginii - segment standard

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review