Disc diamantat segmentat 350X3X25.4 mm Beton DT350BT Klingspor

Produs profesional
7 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000543165
Brand
Klingspor
433,16 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Disc diamantat segmentat 350X25.4 mm DT350BT Klingspor
cod 354798

Discuri diamantate de debitare pentru mașini staționare, mașini de tăiat cu motor termic pe benzină, mașini de tăiat rosturi pentru Beton

Avantaje: segmente turbo speciale pentru o viteză de tăiere foarte mare a betonului, betonului armat cu armătura ușoară și a produsele din beton - tăiere ușoară, cu vibrații scăzute și cu durată de viață foarte lungă - raport preț/calitate optim

Diametru 350 mm
Alezaj 25.4 mm
Vmax 100 m/s
Latime segment 3 mm
Inaltime segment 10 mm
Forma marginii standard turbo

Domenii de aplicare
Beton - foarte bun
Beton uzat, armat - mediu

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review