Dispozitiv imprastiat seminte si ingrasamant fara acumulator GE-US 18 Li-Solo Einhell

Am gasit alte produse care v-ar placea!
3 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000579393
Brand
Einhell
Acumulatorul și încărcătorul nu sunt cuprinse în setul de livrare
196,35 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Dispozitiv imprastiat seminte si ingrasamant fara acumulator GE-US 18 Li-Solo Einhell
cod 3415410

Caracteristici
Imprastietorul universal Einhell GE-US 18 Li usureaza foarte mult o multime de lucrari din gradina dvs. sau spatiul exterior. Indiferent daca este folosit pentru a distribui ingrasamant, seminte sau material antiderapant iarna. In calitate de membru al familiei Power X-Change, imprastietorul este alimentat de un acumulator de sistem de 18 V, care se poate folosi cu toate dispozitivele Einhell din aceasta gama. Controlul electronic al vitezei cu 6 nivele si controlul ergonomic al volumului distribuit cu 8 nivele asigura performanta perfect dozata a distribuirii. Rezervorul are capacitatea de 3.3 litri. Latimea de distribuire este reglabila individual si poate fi setata la maxim cinci metri, ceea ce corespunde unei suprafete de aproximativ 15 metri patrati. Manerul Softgrip face lucrul ergonomic. Imprastietorul universal Einhell GE-US 18 Li poate fi utilizat pentru a distribui ingrasamant, seminte de iarba sau material antiderapant, in mod eficient si usor. Aceasta inseamna ca acest ajutor manevrabil se poate folosi tot timpul anului! Produsul este livrat fara acumulatori sau incarcator. Acestea sunt disponibile separat, de exemplu, ca set de inceput Einhell PXC.

Informatii tehnice
Capacitate maximă de aspirație 800 m²
Capacitate de taiere 3,3 L

 

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review