Dispozitiv taiat faianta 660 mm TP-66-S 12954 RUBI

Produs profesional
transport
gratuit
25 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000324696
Brand
Rubi
1.497,02 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Dispozitiv taiat faianta 660 mm TP-66-S 12954 RUBI

Taietor manual proiectat pentru a lucra intensiv cu orice tip de placi ceramice, ideal pentru taierea placilor din portelan (tip Bla). Sistem unic de ghidare foarte rezistent la impact. Maner ergonomic cu separator incorporat pentru o viteza mai mare si usurinta de utilizare, include un distantabil retractabil care va permite sa lucrati cu placi ceramice cu grosimi * de 5 pana la 20 mm, cu o capacitate de rupere de 1000 kg. Taietorul este foarte usor de folosit oferind o mare viteza de lucru. In plus, dispozitivul de rupere asigura o calitate ridicata a taieturilor diagonale si unghiulare. Opritor lateral pentru taieri repetitive de precizie. Vopsea cu efect de amortizare soc. Supliment de baza pentru formate mari. Design stabilit pentru impingerea manerului pentru utilizare. Baza din aluminiu cu doua straturi de inalta rezistenta, cu efect de absorbtie a socurilor si suporturi laterale pentru placi mari

Lungime de taiere 660 mm
Lungime de taiere diagonala 460x460 mm
Rola de taiere din carbura de tungsten de Ø 22 mm (cod 18914 RUBI)
Putere rupere 1000 Kg
Taieri repetitive
Grosime taiere maxim 5-20 mm
Separator mobil
Maner moale
Accesorii de baza
Masurare unghiulara
Greutate dispozitiv 11.5 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review