Dispozitiv taiat faianta 700 mm TR-700-S 17949 RUBI

Produs profesional
transport
gratuit
30 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000310071
Brand
Rubi
1.796,90 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Dispozitiv taiat faianta 700 mm TR-700-S 17949 RUBI

Taietor manual proiectat pentru taierea de inalta calitate a gresiei, faiantei si a altor placi ceramice. Sistem mobil de rupere, ideal pentru taieri de 45º. Sistem de masurare patrata si angulara pentru o inalta precizie

Sistem de rupere multipunct pentru taieri diagonale "punct la punct" precise. Pivot central pentru masuratori rapide si precise ale taieturilor unghiulare. Ghidaj dublu pentru o mai buna vizibilitate a liniei de taiere. Clape rotative interschimbabile pentru fiecare material pentru a maximiza performanta si calitatea taierii.

Ghidajul este din otel cromat si rectificat, cu tratament anti-rugina. Opritor lateral pentru taieturi repetate. Baza suporta placi de format mare. Baza cu doua straturi cu efect de absorbtie a socurilor. Baza de aluminiu foarte rezistenta. Se pot utiliza role taietoare interschimbabile de la 14 mm la 22 mm

Lungime de taiere 710 mm
Lungime de taiere diagonala 500x500 mm
Rola de taiere din carbura de tungsten de Ø 6 mm  (cod 1945 RUBI), Ø 8 mm (cod 1958 RUBI), Ø 10 mm (cod 1946 RUBI)
Putere rupere 600 Kg
Taieri repetitive
Grosime taiere maxim 6-15 mm
Separator mobil
Maner moale
Accesorii de baza
Cu cutie de transport
Masurare unghiulara
Greutate dispozitiv 15 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review