Electrozi sudura inox E 308 MN

Produs profesional
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
3825
Brand
Lincoln Electric
de la 39,15 lei
32,90 lei Kg
- +
Kg
?Pune o intrebare
Descriere

Electrozi inox E 308 MN

Tip curent necesar AC/DC+

Clasificare
AWS A5.4: (E 307-15)
EN 1600: E 18 8 Mn B 22

Electrod cu invelis bazic. Rezulta un metal depus austenitic de tip Cr-Ni cu continut ridicat (6,0 %) de Mn. Cusaturile sudate sunt deosebit de rezistente la oxidare la temperaturi de operare de pana la 850°C si la acizi

Aplicatii
Acest electrod poate fi utilizat la sudarea otelurilor calibile (aliate sau nealiate), otelurilor manganoase, otelurilor pentru blindaje, pentru sine, inoxidabile, de scule si a otelurilor cu sudabilitate redusa. Printre aplicatii se numara incarcarea pieselor supuse socurilor, presiunii inalte si formarii suflurilor; incarcarea suprafetelor vanelor turbinelor de apa; incarcarea scaunelor armaturilor, imbinarea si incarcarea acelor de macaz. AS P- 308 Mn poate fi folosit, de asemenea, pentru depunerea straturilor-tampon in aplicatiile de incarcare dura cu o structura de carbura de crom. Se va suda cu valoarea minima acceptata a curentului de sudare pentru a evita supraincalzirea electrodului

Diametru electrod - gama curent
3.2 mm - A
4 mm -100-140A

Se livreaza doar la pachete intregi. Pret / kg

3.25 X 300 mm - 2.126 kg / pachet
4 x 350 mm - 2.246 kg / pachet

Documente produs
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review