Fierastrau cu lant cu acumulator 225i Husqvarna

Produs profesional
transport
gratuit
43 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000617590
Brand
Husqvarna
2.560,88 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Fierastrau cu lant cu acumulator 225i Husqvarna
cod 970547505

225i cu acumulator și încărcător
Tensiune baterie 36V
Viteza lanţului la turaţie maximă 12m/s

Caracteristici
Husqvarna 225i este un motoferăstrău cu acumulator perfect pentru tăierea lemnului de foc, oferind o capacitate mare de tăiere cu zgomot redus, față de un motor pe benzină și fără fum sau emisii directe. Excelent pentru tăierea rapidă și ușoară a crăcilor, doborârea de copaci cu diametre mici și tăierea lemnului de foc în grădina sau gospodăria dvs. Ușor, suplu și bine echilibrat, acest motoferăstrău cu acumulator este foarte ușor de pornit și utilizat, proiectat cu un design de calitate premium, cu performanță de tăiere și durabilitate. Echipat cu interfața noastră digitală actualizată pentru utilizator, frână de lanț inerțială și, opțional, cu întinzător de lanț fără unelte.

Functii
- Мotor fără perii - Motoarele noastre electrice fără perii asigură în permanenţă un cuplu înalt de la turaţii mici, pentru lucrări solicitante. Motoarele sunt capsulate şi proiectate să nu necesite întreţinere.
- Frână de lanț inerțială - Frână de lanţ eficientă, activată inerţial.
- Baterie prin designul caroseriei (în curs de brevetare) - Poziția inteligentă a bateriei, amplasată pe orizontală prin corpul mașinii. Reduce riscul acumulării de murdărie, așchii, praf și apă în compartimentul bateriei, provocând probleme la nivelul conectorului. De asemenea, aceasta înseamnă că greutatea bateriei poate fi am plasată în centrul de greutate dorit sau în apropierea acestuia și în axa de rotație a produsului, având drept rezultat o manevrabilitate crescută. Designul corpului intermediar oferă, de asemenea, un grad ridicat de flexibilitate, deoarece permite utilizarea bateriilor de diferite dimensiuni.
- Sistem de acumulatori interschimbabili- Putând fi utilizați cu toate uneltele pe acumulatori din gama Husqvarna, acumulatorii noștri litiu-ion sunt durabili, ușor de schimbat și se reîncarcă rapid.
- Zgomot redus- Cu utilajele noastre pe baterii, zgomotul este foarte redus. Aceasta înseamnă un mediu de lucru confortabil pentru dumneavoastră, ideale pentru utilizare în zone rezidenţiale.
- Emisii de carbon reduse- Alegând acest produs, puteți avea certitudinea că produce mai puține emisii de carbon în timpul utilizării active, în comparație cu un produs tradițional pe benzină. Acest produs alimentat de acumulator nu produce emisii de CO2 în timpul utilizării, oferind în același timp puterea și calitatea pe care le așteptați de la un produs Husqvarna. Cu toate acestea, este important de reținut că emisiile de CO2 sunt generate în timpul altor etape ale ciclului de viață a produsului, cum ar fi producția, încărcarea și eliminarea la sfârșitul ciclului de viață.
- Tastatură ușor de utilizat - Am proiectat atent produsele noastre cu o tastatură intuitivă ușor de utilizat și de utilizat. Asigurându-vă că vă puteți optimiza timpul și performanța produsului dvs. prin simpla atingere a unui buton. Echipat cu indicatori LED care arată starea bateriei și butoane robuste de pe carcasă pentru un control îmbunătățit. Funcție SaveE pentru o durată mai lungă de funcționare.
- Ochet pentru agățare - Ochet comod pentru atașarea unui inel de agățare ușoară și depozitare pe perete în spații înguste.
- Design ergonomic și greutate scăzută - Modelele din seria Battery 100 vă permit să lucrați confortabil în grădina dvs. datorită unui design compact cu o ergonomie excelentă și greutate mică.
- Oprire automată- Produsul este oprit automat după 60 de secunde de inactivitate, ceea ce prelungește durata de viață a bateriei și, de asemenea, reduce riscul de vătămare corporală atunci când este lăsat nesupravegheat.
- Capac de rezervor cu înclichetare- Capacul de rezervor cu înclichetare este uşor de deschis.
- Protecţie mâner - Designul apărătorii asigură o vizibilitate bună a vârfului şinei de ghidaj şi un control îmbunătăţit în timpul utilizării.

Informatii tehnice

Motor
Viteza lanţului la turaţie maximă 12 m/s
Tensiune baterie 36 V
Acumulator vârf Li-Ion

Echipament
Lungime recomandată a şinei de ghidaj - cea mai scurtă: 30 cm
Lungime recomandată a şinei de ghidaj - cea mai lungă: 35 cm
Pas 3/8" mini
Tip lanţ H38
Acumulator 40-B140, 36V / 4,0Ah
Lungime șină de ghidaj: 30,5 cm
Lungimea şinei de ghidaj: 12 in

Dimensiuni
Greutate (fără acumulator și echipament de tăiere) 3,1 kg

Sunet și zgomot
Emisii de zgomot la urechea operatorului 89 dB(A)
Emisii zgomot 100 dB(A)

Vibrații
Nivel vibrații echivalent (ahv , eq) mâner fată / spate 3,9 m/s²
Nivel vibrații echivalent (ahv , eq) mâner fată / spate 3,9 m/s²

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review