Foarfeca electrica 18V fara acumulator 58G029 Graphite

10 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000592705
Brand
Graphite
Acumulatorul și încărcătorul nu sunt cuprinse în setul de livrare
621,89 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Foarfeca electrica 18V fara acumulator 58G029 Graphite

Foarfecă electrică (fără perii) alimentată cu acumulator 18V. Potrivit pentru tăierea fără efort chiar și a celor mai dure ramuri de tufișuri și copaci mici. Toate datorită motorului fără perii de mare putere și lamei de înaltă calitate. Bateria reîncărcabilă de 18 V garantează o funcționare îndelungată. În plus, produsul este ușor, doar 1 kg, ceea ce face ca dispozitivul să fie la îndemână și ușor de utilizat. Diametrul maxim de tăiere este de 30 mm, ceea ce permite tăierea chiar și a celor mai groase ramuri. Dispozitivul dispune de diferite sisteme de siguranță pentru utilizator, cum ar fi suprasarcina electrică și întrerupătorul de siguranță.

Caracteristicile produsului:
Motor fara perii
Protectie la suprasarcina electrică
Întrerupător de siguranță
Greutate ușoară
De mare putere
Transmisie planetară metalică
Diametru maxim de taiere: 30 cm

Specificatii tehnice:
Tensiune baterie: 18 V DC
Diametru maxim de taiere: 30 mm
Clasa de protectie III
Greutate 1 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review