Foarfeca pneumatica QG-103 Mighty-Seven

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000617484
Brand
Mighty Seven
Articole produs grupate
Produs Pret
Nu sunt disponibile optiuni pentru acest produs.
?Pune o intrebare
Descriere

Foarfeca pneumatica QG-103 Mighty Seven

Dispozitiv pneumatic pentru tăierea diferitelor foi de metal. Conectat la compresor, este necesară o presiune de 6.3 atm. Aerul este consumat în cantitate de 85 l/min. Foarfeca pneumatica permite tăierea foilor de oțel de 1.2 mm și foi de aluminiu de 1.6 mm grosime. Poansonul întărit permite o durată de viață mai lungă. Evacuarea aerului prin spate reduce nivelul de zgomot.

Presiune de lucru 6.3 bar
Grosimea taierii (aluminiu) 1.6 mm
Grosimea taierii (otel) 1.2 mm
Consum de aer 85 l/min
Lovituri pe minut 2600
Lungime 193 mm
Furtun 3/8"
Greutate masina 1 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review